הערב הנהדר הזה של יקב רמת הגולן ומה וזה, במסעדת קאטרו, שילב שלושה מהדברים האהובים עלי ביותר – אלכוהול, אוכל ואנשים. למדנו כיצד אפשר לשלב יינות בקוקטיילים ולצד אילו מנות הם מתאימים, ובתור אחת שהמשקה הקבוע שלה הוא לרב וויסקי או ג'ין&טוניק, זה היה עניין מרענן וחדש. אני ממעטת לשתות קוקטיילים ויין, אלא אם כן זה אירוע מיוחד, לכן ערב שכזה פתח לי את הראש במובנים רבים.

התחלנו בקוקטייל על בסיס ברוט מסדרת גמלא השמורה בשילוב עם וודקה סמינרוף תפוחים (אבל כל וודקה שתחפצו בה אפשרית לשילוב). 
 תוספת הוודקה נותנת חיזוק, מקפיצה את הטעם המבעבע, זה גם טעים וגם מספיק לנו כוס אחת- שתיים בשביל לעורר את הגוף והנפש, הטעמים לא משתלטים על טעם האוכל וקוקטייל קאווה עם וודקה זה הזיווג המושלם למנה הראשונה - טונה צרובה ומתובלת היטב.
הקוקטייל הבא הוא על בסיס רוזה סירה מסדרת גמלא השמורה. צבעו ורוד- אדמדם והוא מיוצר באופן דומה ליין לבן. צבעו מתקבל מהשרייה למספר שעות של הקליפות ביחד עם התירוש, בשילוב עם טוניק שידוע כחמצמץ התקבלה תוצאה של משקה מאוזן וקייצי, מזכיר את קוקטייל ה"שפריץ" הידוע, אבל לדעתי, הרבה יותר עדין ממנו.
יחד עם מנת טורטליני פטריות זה עבד מצויין, אז אם אתם אוהבים יין לבן עם פסטה- אל תהססו לנסות דווקא משקה בטעם מתוק וקליל שכזה או דומה לו עם מנת הפסטה הבאה שלכם.
הקוקטייל השלישי והאחרון היה על בסיס יין אדום,  טמפרניו, מסדרת גמלא השמורה, ויחד עם ג'ינג'ר אייל הטעם העמוק של היין האדום התרענן במתיקות עדינה. היה נחמד לגלות איך אפשר לשלב יין אדום בקוקטייל מאחר ולא יצא לי לשתות הרבה כאלה. גם במקרה זה, הוגש הקוקטייל לצד טורטליני גבינה כחולה וביחד היוו סיום מושלם לערב קייצי מדהים.
אז לכל אלו שרגילים למשקה הקבוע שלהם, אני ממליצה בחום לצאת לפעמים מהקומפורט-זון ולנסות מדי פעם קוקטיילים מסקרנים וחדשים, שיכולים להתאים במיוחד לארוחות ערב או בראנץ' קייצים. אל תהססו לגוון וצאו להרפתקאה עם דרינק חדש שלא הכרתם.
 
// דיאנה לויט
לעוד דיאנה >>

Your email was successfully saved