מאחר ואני מקבלת ביום מיליון שאלות כגון: איפה יש ארוחת בוקר מפנקת ברוטשילד? איפה יש מאנץ' משמין אבל לא משמין כי אני שומרת? איפה אפשר לחגוג לחבר שלי? יקר שם? איך מגיעים? את יכולה לקחת אותי? (סתם, זו רק אני מנסה להידחף לארוחה) איפה יש ברמנים חתיכים? (את זה גם אני אשמח לדעת) וכו'... החלטתי לעשות מדריך מתוקצר ומרוכז, שיהיה מחולק לקטגוריות ויהיה פשוט אפשר לכוון בדיוק למקום שרוצים. המסעדות כרגע הינן בתל אביב, אבל בהמשך יופיעו מסעדות גם מחוץ לעיר:

משייה - בין המסעדות המועדפות עליי, או אפילו המועדפת. מתאימה לציון כל אירוע. אוכל שורשי עם טוויסט עדכני. מנות גדולות ויפהפיות. מנת חובה: קטאייף, צוואר טלה (אתם תודו לי).
שירות- 5/5
תמורה למחיר- 5/5
מנדלי מוכר ספרים 5, ארוחות ערב החל מ18:00. במהלך היום - ארוחות בוקר/ בראנץ' בסגנון בופה.

פרונטו - נחשבת בין המסעדות הטובות בישראל אבל לא בדיוק גרמה לי ליפול מהרגליים. היו מנות מאוד טעימות כמו הקפלטי זנב שור או הפרושטו, אבל מנגד היו מנות שלא בדיוק הצדיקו את מחירן כמו האניילוטי גורגונזולה (מנה ממש קטנה ולא מיוחדת של פסטה). מנת חובה - פרושטו.
שירות- 5/5
תמורה למחיר- 3.5/5
הרצל 4, ארוחות ערב החל מ18:30.

אריא - מסעדה שמתאימה למי שרוצה על הדרך גם לצרף בילוי. יש שני מתחמים - מתחם הבר (סוג של לאונג') ומתחם המסעדה, ולכל אחד מהם יש אופי משלו. אני אישית העדפתי את הלאונג'. העיצוב מהמם, האווירה כיפית והאוכל מעולה. מנת חובה: חזה ברווז.
שירות- 4/5
תמורה למחיר- 4/5
נחלת בנימין 66, כל יום החל מ19:00.
משייה, קטאייף צוואר טלה 

מטבח לילה - את המסעדה הזו צירפתי לרשימה למרות שאפשר ללכת אליה גם מבלי לשבור את קופת החזיר, אבל לא יכולתי להתעלם מאחת הארוחות הטעימות והלא מתיימרות שנתקלתי בהן. המסעדה מעוצבת בצורה כביכול מיושנת ופשוטה, אבל זה מה שמקנה לה את האווירה הקלילה והלא מחייבת. במידה ובאים בקבוצה גדולה יש מחיר של 150/220 ₪ לאדם תוך כדי הבאת אינסוף אוכל לשולחן. מנת חובה: נתח קצבים וקינוח סוכריית קרם ברולה (תודו לי עד מותכם).
שירות- 3.5/5
תמורה למחיר- 5/5
לילנבלום 43, כל יום החל מ18:00.

יפו תל אביב - לפעמים אני תוהה אם אנשים באמת מגיעים לשם לאכול או רק כדי להצטלם עם חיים כהן, אבל אין מה לעשות - המסעדה מעולה. הרבה מנות יוצאות לאחר מעבר בטאבון, והדבר מקנה להן ייחוד וטעם שאין בהרבה מסעדות, או אפילו בכלל. למי שרוצה לאכול בה אך לא רוצה להשקיע המון כסף בארוחה, יש אופציה של מנה עסקית בצהריים - משתלם במיוחד. מנת חובה: סטייק טרטר ומח עצם.
שירות- 5/5
תמורה למחיר- 4/5
יגאל אלון 98, ארוחות ערב החל מ17:00. עסקיות החל מ12:00.

דלאל - מעבר לארוחת הערב המצוינת שמוגשת שם, יש גם בראנצ'ים מעולים. מי שמגיע לבראנץ' (שישי-שבת) ירגיש לרגע בחו"ל. אווירה מיוחדת, עיצוב שלי אישית עשה חשק לחזור לניו יורק, ותמחור לא יקר בכלל. מנת החובה בצהריים: קינוח המילפיי (צרחות בפה). מנת חובה בערב: כתף טלה.
שירות- 4/5
תמורה למחיר- 4/5
שבזי 10, נווה צדק.

 דלאל, מילפיי

התרנגול הכחול - למי שמתחשק לו להתחכך בכל המי ומי, זה המקום. המסעדה ממוקמת על ראש בניין בצפון העיר והנוף משם בלילה מרהיב. המסעדה לא גדולה אך יש בה אווירה כיפית, קוקטיילים מיוחדים ומנות משתנות. החוויה הייתה נחמדה, לא יוצאת מגדר הרגיל, אך שווה להגיע רק בשביל מנות הבשר המעולות דוגמת האסאדו שורט ריבס והספריבס טלה. מנת חובה: אסאדו. תענוג לפה.
שירות- 3.5/5
תמורה למחיר- 3.5/5
ניסים אלוני 10.

מיט קיטצ'ן - לאוכלי הכשר בנינו, אל דאגה - לא נשכחתם. מסעדה נחמדה הממוקמת לא רחוק מעזריאלי. האוכל לא יוצא דופן, אבל יש כמה מנות מיוחדות מאוד, כמו סשימי דג ים המגולגל בתוך אננס טרי ומגיע עם רוטב אננס וסורבה פסיפלורה. מסעדה נחמדה לארוחת ערב. מנת חובה: חזה מולארד.
שירות- 3/5
תמורה למחיר- 3/5
יגאל אלון 65.

סטייק טרטר ומח עצם

כמובן שיש עוד רבות וטובות אך מאחר ולא ניתן לכתוב מגילות, הרשימה נאלצת להסתיים. המסעדות הללו מגיעות מקצוות שונים, אם זה באוכל, אם בעיצוב ואם בחוויה הכללית, וכל אחד יכול לבחור למה הוא מתחבר. אז בתיאבון. עד הפעם הבאה.

// נוי סער
 

Your email was successfully saved